Koreanska ögonfransförlängning

Grafting False Eyelash är mer och mer populär nu, men det finns så många material på marknaden, vilken är lämplig för oss? Nu introducerar vi ett material som använde val om de flesta människor. Syntetisk fibermaterial Falska ögonfransar: gjorda av syntetfiber, vävt, kombinerat med skärpa ...
chatta nu

Produktinformation

Grafting False Eyelash är mer och mer populär nu, men det finns så många material på marknaden, vilken är lämplig för oss? Nu introducerar vi ett material som använde val om de flesta människor.


Syntetfibermaterial Falska ögonfransar: Gjord av syntetfiber, vävt, kombinerat med skärpningsteknik, fiberhårsvansen skärps, grovt uppdelad. Håret på dessa ögonfransar är hårt, ordnat snyggt och ordnat, och krökningen är likformig.


Glans av ögonfransarna under belysningen är högre än för den verkliga minkögonfransarna, och naturen är något lägre än den för den verkliga minkögonfransarna. Det är orsaken till den koreanska silkeögonfransningen är så hett nu Lämplig för publiken: Eftersom den koreanska ögonfransförlängningen är ordentligt ordnad, är krökningen jämn, så naturen är definitivt inte lika bra som den verkliga minkögonfransarna.


Men den glans det presenteras är naturligt ljus, så människor som vill öka glans av ögonfransarna och markera ögonmakeupen föredrar det. Så länge mjukheten är måttlig, är lashens längd inte förskjuten, och den koreanska ögonfransförlängningen blir väldigt naturlig efter ympning.


När du använder den, använd eyelash curler för att klippa de riktiga ögonfransarnas curls till de falska ögonfransarna, så att de falska ögonfransarna och de sanna ögonfransarna kan blandas naturligt. Konstgjorda fibermaterial är mycket anpassningsbara och kan användas även av känsliga personer.


Hot Tags: Koreanska ögonfransförlängning, Kina, Leverantörer, Tillverkare, Partihandel, Bäst, Till Salu

Förfrågning

You Might Also Like