Nya ögonfransförlängningar

Skada de sanna ögonfransarna efter att ha tagit ögonfransförlängningarna? Eller om du har en ny ögonfransning kan förlängningar misslyckas? Följande är resultatet. Endast en falsk ögonfrans är kopplad till en sann ögonfrans. Det är okej om det inte är överviktigt. Den viktigaste principen om ögonfransar är att ...
chatta nu

Produktinformation

Skada de sanna ögonfransarna efter att ha tagit ögonfransförlängningarna? Eller om du har en ny ögonfransning kan förlängningar misslyckas? Följande är resultatet.


Endast en falsk ögonfrans är kopplad till en sann ögonfrans. Det är okej om det inte är överviktigt.

Den viktigaste principen om ögonfransar är att endast en falsk ögonfrans är knuten till en sann ögonfrans. Detta kommer inte att orsaka att de sanna ögonfransarna går sönder på grund av övervikt, och det kommer inte att hålla sig direkt vid ögonfransarnas rota när de transplantat.


Lämna ett avstånd på ca 0,5 mm för att inte irritera hårsäckarna, orsaka känslighet eller hindra ögonfransväxt. Vi kan få en information från ovanstående ord, desto lättare är de ympade falska ögonfransarna, desto mindre skador på dina egna ögonfransar.


Men det står i konflikt med många tjejer som vill ha en mycket tjock ympningseffekt. Då föddes en ny ögonfrans förlängningar för att lösa detta problem. Cashmere ögonfransförlängningar, det är lättare än den normala ögonfransen, dess kontur på rot liknar den platta ögonfransen, den konkava konturen av Cashmere Extensions kramar naturliga fransar från sida till sida.


Mer kontaktområde mellan en lash och en förlängning ger en starkare, långvarig bindning. men det har en dubbel ände som bilden visar, så den nya ögonfransförlängningen - Cashmere ögonfransförlängningar är mycket lätt att ympa en tjockare effekt.


Hot Tags: nya ögonfransförlängningar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like