Ombre fransar

Material: Korea PBT Fiber
Längd:7-17mm
Curl:JBCD
Tjocklek:0.15mm
Leverans:DHL/UPS/FEDEX...
Betalning: T/T.PayPal, Money Gram. Western Union......
chatta nu

Produktinformation

Vad ska jag göra före ögonfranstransplantation?

Först ögonfranskonstnärens personliga utseende. Först och främst, bär ögonfranskonstnärens kläder snyggt, detta kan ersättas med verktyg. Långt hår måste bindas upp för att förhindra att håret träffar kundens ansikte. Masker måste bäras. När vi kommunicerar med kunder förhindrar vi saliv från att stänka, och för det andra för att förhindra att andan träffar de nyberedda ögonfransarna, annars blir limet vid ögonfransarnas rot vit. Det vackraste utseendet kommer också att övertyga kunderna om att du kan se Ombre Lashes bra.

För det andra, placeringen av verktyg. Innan du använder den till kunden måste ögonfranskonstnären förbereda de verktyg som behövs i förväg, lägga den i en vagn eller ögonfranslåda och lägga den på en plats där ögonfranskonstnären kan få den. Det är förbjudet att gå upp och lämna för att ta saker under operationen för kunder. Det gör driften av Ombre Lashes smidigare och sparar tid.

För det tredje, desinfektion. När kunden har lagt sig lägger vi turbanen på kundens panna och måste täcka kundens ögonbryn. Turbanens funktion är att täcka kundens panna och förhindra direktkontakt med kundens hud. Före den formella operationen bör ögonfranskonstnären först desinficera händerna med professionellt handdesinfektionsmedel och sedan desinficera verktygen. Under desinfektionsprocessen kommer kunden att vänta ett tag, så ögonfranskonstnären kan informera kunden om att handen och verktygen desinficeras, så att kunden känner att butiken är mer professionell.

Det gör det också möjligt för kunderna att vara mer säkra på att vi kommer att ombre Lashes och bli våra stamkunder sedan dess.

   

FärgTvåtons färgglad
Typombre färg ögonfransar
BetalningT/T,Paypal, Western Union, Money Gram
Längd7-17mm
MaterialKorea PBT Fiber
Moq20trays
Leveranstidasap om de finns i lager, andra 2-3veckor beroende på kvantitet
Tjocklek0.15mm
CurlJ/B/C/D
Provkan erbjudas
Paketplastlåda, ytterförpackning är kartong, acceptera kundpaket
Produktbeskrivningeyelash factory

image

1.Q:Kan ögonfransar användas många gånger?

A:Ja, det kan användas många gånger om de används och tas bort korrekt.


2.Q:Hur rengör du och lagrar fransarna?

S:För att säkerställa livslängden på dina vackra handgjorda fransar föreslår vi att du försiktigt och lätt drar av överflödigt lim från bandet efter att ha burit dem och placerat dem i deras ursprungliga hölje så att de kan behålla sin form.


3.Q:Är blandningsordningen acceptabel?

S: Ja, du kan bestämma vilka format eller längd eller storlek du vill beställa.


4. Q:Vilka material används för dina fransar?

A:De viktigaste materialen som används är människohår, minkpäls, annan djurpäls och kemisk fiber.

Hot Tags: ombre fransar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

Du kanske också gillar