Silk Lash Extensions

Behöver vi graftar ögonfransar? Först tror jag att varje tjej, liksom en kvinna, bara kan säga att hon inte ser bra ut när hon tar bort ögonfransarna, eftersom det kommer att förstora ögonen, ögonen är mörka, särskilt brandögda, snygga , Den andra punkten, undvik dig generad, gör inte ...
chatta nu

Produktinformation

Behöver vi graftar ögonfransar?


Först tror jag att varje tjej, liksom en kvinna, bara kan säga att hon inte ser bra ut när hon tar bort ögonfransarna, eftersom det kommer att förstora ögonen, ögonen är mörka, särskilt brandögda, snygga .

Den andra punkten, undvika generad, inte rädd för vinden, var inte rädd för vatten, oroa sig inte för att falska ögonfransar kommer att falla, och jämfört med klibbiga falska ögonfransar, bör ympning av silkefläcken vara ojämförligt naturlig och kan ympas din förfrågan .

Om du gillar en tjockare stil, kan ellipsformiga Korea silkesfransförlängningar uppfylla alla dina behov. Det är också min favorit falska ögonfrans.


Den vanliga ellipsformiga silkesidans förlängnings tjocklek är 0,15 mm. men mjukheten är jämförbar med 0,07 mm i rund lash material, och du behöver inte oroa dig för vikten. Det är som 0,07mm tjocklek i rundvalsmaterialet är plattat, dess tjocklek ändras, men hårdheten är liten och vikten är fortfarande konstant, så ellipsens plana silkeslängförlängningar vinner i både mjukhet och vikt. Och eftersom det platta hårets tjocklek är här är det lätt att skapa en tjock effekt.


Hot Tags: silke lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like