Enkla ögonfransförlängningar

Enstaka ögonfransförlängningar är det ofrivilliga ympningen i ögonfransförlängningen, de flesta träningsstudier eller skolor kommer att lära ut denna ympning först. Det är den grundläggande tekniken, efter att ha fått det, kommer du att studera andra övhänge förlängning ympning. Så de enda ögonfransförlängningarna sålde mycket varmt på länge ...
chatta nu

Produktinformation

Enstaka ögonfransförlängningar är det ofrivilliga ympningen i ögonfransförlängningen, de flesta träningsstudier eller skolor kommer att lära ut denna ympning först. Det är den grundläggande tekniken, efter att ha fått det, kommer du att studera andra övhänge förlängning ympning.


Så de enda ögonfransförlängningarna såldes mycket varmt på lång tid och upptar toppen av ögonfransförlängningslistan. Det används också Korea PBT fibermaterial importerat från Korea. Och alla handgjorda. Inkludera olika curl .length .all eyelash förlängning grundläggande information är liknande, har i allmänhet 0,03-0,30mm tjocklek, IBCDJL curl, 6-17mm längd, etc.


Alla ovanstående uppgifter kan följa din begäran. Och även för ditt eget privata labepapper och eget paket kan alla erbjuda. Vi erbjuder den samordnade processen från att du har tanken att köpa de enda ögonfransförlängningarna till ögonfransarna, förrän senare.


De enskilda ögonfransförlängningarna måste transplanteras en efter en på din naturliga ögonfrans, om den är volym eller tjock, också hänger på din naturliga ögonfransning, om din egen ögonfrans är buskig kommer den att vara mycket perfekt för de enskilda ögonfransförlängningarna transplantat, efter transplantation, alla dina ögon kommer att bli mycket vackra och fantastiska. Det kommer att låta dig få en hög avkastning på vägen. Lita på mig och lita på dig!


Hot Tags: singelögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like