Enkla Lash Extensions

När sommaren kommer, har marknaden för skönhet och ögonfransar blivit alltmer populär, särskilt under senare år, ympning av ögonfransar. Många kunder med knappa ögonfransar vill ha en tjock ögonfransning, och ymphänge är det mest direkta sättet. Nu introduceras vi också enkla lashtillägg, ...
chatta nu

Produktinformation

När sommaren kommer, har marknaden för skönhet och ögonfransar blivit alltmer populär, särskilt under senare år, ympning av ögonfransar.


Många kunder med knappa ögonfransar vill ha en tjock ögonfransning, och transplantationsögonfransar är det mest direkta sättet. Nu introducerade vi också enkla lash extensions, men det har dubbla lager, det är också mycket enkelt att ympa en tjockare effekt.


Vi kan också föreställa oss från namnet, det finns två lager av enstaka ögonfransar. Klingningen hos de dubbelskiktade ögonfransarna är generellt C och CC, främst på grund av att de dubbelskiktade singel-lash-förlängningarna är tvåskiktade, vilket säkerställer att ögonfransarnas inre skikt också har en viss krökning.


Dubbelskiktade ögonfransar är också lite dyrare än de vanliga ögonfransförlängningarna. Ympmetoden är också relativt enkel, samma med de normala ögonfransförlängningarna. Det är på grund av de övre och nedre lagren att det är naturligt att ympa en tjock effekt. Om du vill ha en tjockare effekt av din ögonfrans, välj det är väldigt rätt. Vanligtvis har den också 0,10 mm och 0,15 mm tjocklek, längden har 7-17 mm. Nu har vi också tre lager enkla lash extensions, för att möta de olika kunderna


Hot Tags: singel lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like