Syntetiska Lash Extensions

Grafting av syntetiska lash extensions är inte främmande för oss, och det är inte heller ett nytt skönhetsprojekt. Men vet du om du ympar ögonbryn? Denna teknik har nyligen uppstått. På samma sätt som ögonfransningstransplantationen är en för en ansluten till dina egna ögonbryn. Mindre kostnad, tror du att det är ...
chatta nu

Produktinformation

Grafting av syntetiska lash extensions är inte främmande för oss, och det är inte heller ett nytt skönhetsprojekt. Men vet du om du ympar ögonbryn? Denna teknik har nyligen uppstått. På samma sätt som ögonfransningstransplantationen är en för en ansluten till dina egna ögonbryn. Mindre kostnad, tycker du att det är kostnadseffektivt? Ska du välja det här skönhetsprojektet?


"Ögonbryn på fleek", ett ord från nätverket av videotransmission genom spridningen av Kim Catherine på IG, Ögonbryn på fleek har också blivit en trend, tjocka och fulla, skarpa ögonbryn är populära nu och dina ögonbryn möter dessa nyckelpunkter?


Liknande med de mest syntetiska lashtilläggen är ögonbrynsförlängningarna också handgjorda av Korea silkesmaterialet, har också olika längd och färg, längd 6-9 mm, lik vår naturliga ögonbrynslängd, färgen brukar ha 4 färger, svart, mitten brun, ljusbrun och guld, den här 4 färgen är mer populär nu.


Tjockleken är oftast 0,15 mm nära vår naturliga ögonbryn tjocklek, krullar jag curl. Om din ögonbryn är gles kan du prova. Det tycker också om de syntetiska lashtilläggen ympning, en efter en på din egen ögonbryn, efter ympningen är effekten härlig, ögonbrynen blir tjockare och formen är vackrare! Du måste veta att ögonbrynen spelar en stor roll i de övergripande fem sinnena. Med en tjock ögonbryn form, även om det inte finns någon smink, kommer det inte att göra ansiktsfunktionerna för dimma.


Hot Tags: syntetiska lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like