YY Lash Extension

Modellnummer: YY Styl
Material: koreansk PBT-fiber
Typ: handgjord
False Eyelashe-typ: individuella fransar
False Eyelashes Band: ingen stjälk
False ögonfransar stil: tjock
Stil: YY
Service: OEM / ODM
chatta nu

Produktinformation

Att kunna ha långa och tjocka ögonfransar är redan drömmen för de flesta kvinnliga vänner. Ögonen i ansiktsdragen är de mest uttrycksfulla, så dekorera det väl. Alla, YY-vippans förlängning av Cogentbeauty-fransar kan vara det bästa för ditt val av transplantat

För att vara exakt har ympande ögonfransar en viss effekt på dina egna ögonfransar, men så länge ympningen är bra, tro mig, det kan upprätthållas mycket väl och naturligt, och skadorna på dina egna ögonfransar kommer inte att bli stora. Men trots allt är ögonfransarna håret som är närmast ögonen, och också det mest känsliga håret. Därför måste du välja en professionell institution när du väljer ett ögonfrans ympande institut. De falska ögonfransarna, lim- och desinfektionsutrustningen som används av vanliga professionella institutioner är pålitliga, och teknikerna känner också till professionell utbildning, vilket kan säkerställa att ögonfransens rötter är tydligt bundna och att ögonen inte skadas.

Slutligen, dagen efter ympningen av YY-lash-förlängningen är klar, vänligen försök att hålla den torr, och ta inte' t vidrör varmt vatten, ögonkräm, ansiktskräm, etc. Om du har flickor som är vana vid gnugga ögonen, var särskilt uppmärksam på ~ don' t gnugga hårt. Kom ihåg att ta hand om dina fransar med en liten kam varje morgon (det är mycket enklare och mer tidsbesparande än att måla mascara). Naturligtvis kommer falska ögonfransar att falla av med tiden, yttre krafter och andra faktorer. Vi kan reparera dem då och då för att säkerställa jämna ögonfransar. Falska ögonfransar är vanligtvis relaterade till ögonfransmaterial, längd, lim och teknik, så försök att välja ljust riktigt hår, som minkhår, om du vill ha en tätare effekt, välj Cogentbeauty YY lash-förlängning, priset är högre, naturligtvis Det kommer också att vara relativt bättre. Den genomsnittliga livslängden för dina egna ögonfransar är 3-5 månader. Ett kontinuerligt uppdaterat ögonfrans kan växa 1-2 mm en vecka efter borttagning, och den ursprungliga längden kan nås efter cirka 10 veckor ~ Därför faller ögonfransarna av. Det är mycket normalt att inte få panik.

FärgNaturlig svart
Längd8-15mm
Diameter0,07 mm
Funktionhandgjord, högkvalitativ, 3D-stereoeffekt, mer naturlig, djupare
RinglaJ/B/C/D
ProvErbjudande
Paket3/6/12 rader
hamnQingdao
BetalningsvillkorT / T, Paypal, Western Union, Money Gram
Leveranstidasap om i lager, andra 2-3 veckor beroende på kvantitet

QQ截图20190925160930

QQ截图20190925160953

201906171558041045272

1. Vad är det material som används för dina ögonfransar?

De viktigaste materialen är pälshår, mänskligt hår och koreasilke.

2.Viljer du prov?

Ja, vi erbjuder gratis prov, men betala för expresskostnaden.

3. Kan du leverera beställning med kundlogotyp och paket?

Så klart vi kan. Men det behöver MOQ.

4. Vilka' är prisintervallet för varje ögonfranspar?

Vänligen kontakta oss för specialpris på fransar baserat på speciella stilar.

Hot Tags: yy lash förlängning, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like