Lash On Lash Extensions


svart färg
Råvaror : PBT-fiber
Typ: handgjord
Ursprungsplats: Shandong, Kina
Curl: JBCD
Längd: 8-15mm
chatta nu

Produktinformation

vippa på lash-förlängningar

lash på lash extensions har funnits i många år. Alla har mindre och mindre missförstånd om ögonfrans ympning. Ja, ympning av ögonfransar är inget annat än ett val för vackra systrar som älskar skönhet.

Ögonfransförlängning är att lägga till ett lager av längre falska ögonfransar på originalbasis. Vi behöver bara ligga på sängen och stänga ögonen och vila och lämna resten till ympmästaren. Enkelt uttryckt använder de svart lim för att fästa de falska ögonfransarna på våra ögon. Men även om vi kan föreställa oss att det är så enkelt, är verkligheten inte fallet. Varje grafter har olika nivåer, och samma ögonfransar kan visa olika former i olika grafters händer. Detta är fortfarande ganska krävande för ympare. Ja, nuförtiden tycker flickor att ha ögonfransförlängningar. Det finns en annan anledning förutom att vilja vara vacker. De skickas tid. Många flickor är hustru på heltid eller människor som arbetar avslappnad. Om du ligger på en annan plats finns det många andra aktiviteter som denna. Skönhet, manikyr, etc. är alla en typ av produkter.

Så vackra ögonfransar blir bara mer och mer populära, så kontakta oss för att beställa produkter, vi är cogentbeauty. Lita på oss om och om igen.

Ringla

JBCD

Längd

8-15mm

Typ

Handgjord

Färg

svart

f

FAQ

1. Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T / T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

2. Levererar du prover?

Ja, vi erbjuder gratis prov, men betala för expresskostnaden.

3. Kan du leverera beställning med kundlogotyp och paket?

Så klart vi kan. Men det behöver MOQ.

4. Vilka' är prisintervallet för varje ögonfranspar?

Vänligen kontakta oss för specialpris på fransar baserat på speciella stilar.


Hot Tags: lash på lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like