Siberian Mink Eyelash Extensions

Ytbehandling av falska ögonfransar är nu väldigt populär. Det är mycket vackra kvinnor att kunna låta sig ha en dubbel ojämn ljusstyrka, välja ett frisörprojekt, plantera ögonfransförlängningarna. Eftersom de siberiska minkögonfransförlängningarna ligger mycket nära vår egen naturliga ögonfrans är det mest populära ...
chatta nu

Produktinformation

Ytbehandling av falska ögonfransar är nu väldigt populär. Det är mycket vackra kvinnor att kunna låta sig ha en dubbel ojämn ljusstyrka, välja ett frisörprojekt, plantera ögonfransförlängningarna.

Eftersom de siberiska minkögonfransförlängningarna ligger väldigt nära vår egen naturliga ögonfransning, är den mest populära nyligen. Men efter att du har graftat de siberiska minkögonfransförlängningarna måste du vara uppmärksam på vården:

1. Rengör ögonfransar före ympning

Se till att det inte finns några kosmetiska eller oljiga ämnen på ögonfransarna. Detta är ett oumbärligt förfarande för ympning av ögonfransar eftersom limet kommer att hålla fast vid de rena ögonfransarna.

2, undvik kontakt med vatten

Efter varje ymp, oavsett om den re-ympar ögonfransar eller reparerar ögonfransar, undvik kontakt med vatten inom tre timmar. Detta betyder också att du inte tar en dusch eller undviker duschar inom tre timmar efter att ha tagit ögonfransarna.

3. Undvik kontakt med vattenånga

Efter ympning av ögonfransarna, undvik kontakt med vattenånga inom 48 timmar. Kan inte göra bastu, yoga eller sport som är benägna att svettas.

4, undvik att använda vattentäta kosmetika

Undvik att använda vattentäta kosmetika, särskilt vattentät mascara. Eftersom det definitivt kommer att bryta limet, kommer de ympade ögonfransarna att falla av i förväg.

5, användningen av speciell ögonfransar förstärkning

Det kan effektivt avlägsna damm på ögonfransarna, rengöra oljens fläckar på ögonfransarna och främja den snabba tillväxten av ögonfransarna. Det naturliga växtlimet som medföljer det kan göra de ympade siberiska ögonfransförlängningarna stadigare och mjukare.


Hot Tags: siberian mink eyelash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like