Siberian Mink Fur Eyelashes

Lashen är den mest synliga delen av utseendet. Dess material, längd, curl, mjukhet etc. är alla viktiga faktorer som avgör om ögat på den falska ögonfransen kan blandas med våra egna naturliga ögonfransar för att avslöja naturliga och sanna ögonfransar. (1) Äkta djur pälsmaterial ...
chatta nu

Produktinformation

Lashen är den mest synliga delen av utseendet. Dess material, längd, curl, mjukhet etc. är alla viktiga faktorer som avgör om ögat på den falska ögonfransen kan blandas med våra egna naturliga ögonfransar för att avslöja naturliga och sanna ögonfransar.

(1) Sällsynta ögonfransar av äkta djur päls: Gjord med naturlig päls, som siberiska minkpälsögonfransar, rävpälsögonfransar, ögonfransar på hästhår och till och med mänskligt hår och ögonbryn. Och den mest populära är den sibiriska minkpälsögonfransarna, eftersom materialet i den här falska ögonfransen liknar den hos människans hår och lash, och det är mycket mjukt, med lite oljig glans, och naturligt krökt upp, hela är mycket lämplig för våra egna ögonfransar. Så bära den och blanda den med riktiga ögonfransar, det är nästan falskt, och naturen är väldigt bra.

Passar för publiken: Eftersom de siberiska minkpälsögonfransarna är stängda för våra egna ögonfransar, kan den helt blandas med de riktiga ögonfransarna. Det är nästan omöjligt att bära falska ögonfransar. Det är förstahandsvalet för människor som letar efter naturlig sminkskönhet. Det bör emellertid noteras att denna typ av ögonfransar, såsom siberian minkpälsögonfransar, gör processen komplicerad och innehåller djurcellsmolekyler. Människor med känsliga ögon eller de som är allergiska mot djurhår ska inte välja det, annars kommer det lätt att orsaka ögoninflammation.


Hot Tags: siberian mink pälsögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like