Premade Fans Eyelash


Material: Korea PBT Fiber
Curl: JBCD
Längd: 8-15mm
Typ: handgjord
Varumärke: cogentbeauty
Ursprungsplats: Shandong, Kina
chatta nu

Produktinformation

premade fans ögonfrans

Premade fans ögonfrans är mycket speciell. För närvarande har ögonfransskönhetstekniken på marknaden utvecklats mycket bra. Det finns många relaterade tekniker som många kvinnor välkomnat. Jämfört med att applicera mascara är detta trots allt en relativt tidsbesparande och arbetsbesparande sak. Det viktigaste är Oroa dig inte för blommamakeup, men faktiskt måste du välja att göra vackra ögonfransar. Det finns fortfarande många stilar med vackra ögonfransar. Ta de mer populära hårstrån för tillfället, det finns många flickor du gillar, så hur är det med de här vackra ögonfransarna. Vad sägs om stilen? Idag kommer jag att presentera dig.

Jag tror att alla som gör ögonfransskönhetsteknologi vill uppnå följande mål: tjocka ögonfransar, curling, naturlig effekt, lång retentionstid och få dig att se mer säker ut! ! Håret är på en huvudgren och sträcker sig mer ögonfransgrenar. Stilen på detta ögonfrans har en bättre tjock effekt. Därför, efter att du gjort vackra ögonfransar, kommer den tjocka effekten att bli mycket god.

För det andra är den naturliga nivån över den naturliga nivån, och effekten av håret är relativt dålig. Som vi sa tidigare, på grund av den speciella formen av de vackra ögonfransarna, är tjockleken överdriven, så det är mycket obehagligt för dessa ögon. För äldre flickor är dessa ögonfransar verkligen inte idealiska, speciellt för flickor med små ögon som har enstaka ögonlock, de kan definitivt inte' t välja den här stilen med ögonfransar! butik kommer att föreslå dessa till kunder. Till exempel möter butiksproduktionen av märket Meipai Eyelash ofta sådana kunder och ber om hårtransplantation. Kommer att analysera för- och nackdelar! För det tredje, hålla tiden, måste du veta att jämfört med andra skönhet ögonfrans stilar, premade fans ögonfrans är en mer överdriven skönhet ögonfrans stil, oavsett om det är i form av dess curling grad eller längd. av. Därför är dess vikt också relativt stor, vilket gör att våra egna ögonfransar har en relativt stor vikt och så småningom får ögonfransarna att falla snabbt!

Med det sagt är det faktiskt bäst för alla. Om du har några frågor, vänligen kontakta mig. Jag kommer att behandla alla på allvar och begraver inte vår skönhet på grund av pengar. Kontakta mig, jag väntar på dig på cogentbeauty.

Material

Korea PBT Fiber

Ringla

JBCD

Längd

8-15mm

Typ

Handgjord

Varumärke

cogentbeauty

H81909f2d5e964ed8b213ce81e694af957


QQ图片20200731091533FAQ:

F: Kan jag testa provet först?
--Ja visst. Provtest är tillgängligt.

F2: Howmuchwillmyshippingchargebe? - Sändningsladdningen beror på vikten och volymen på din ordning, fraktmetoder och slutbestämning.
F3: Vad är leveranstiden?
- Det beror på dina beställningsuppgifter och kvantitet.
Vanligtvis är 5-7 dagar efter mottagen betalning.
F4: Levererar du OEM& ODM-tjänst?
--Ja självklart. Vi kan hjälpa dig att skapa din egen etikettförpackning.
F5: Är det okej att skriva ut min logotyp på en låda med ögonfransprodukten?
- Ja. Informera oss formellt innan vår produktion och bekräfta designen först utifrån vårt prov.
F6: Vad sägs om kvaliteten på din produkt?
- Vi levererar högkvalitativa produkter och lovar att materialet är det verkliga PBT-syntetmaterialet från Korean


Hot Tags: premade fans ögonfrans, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like