20D Fans Flare Lashes Ögonfransförlängning


Ursprungsort: Shandong, Kina
Typ: Handgjord
Paket: Anpassat paket accepterat
Material: Koreansk PBT-fiber
Stil: 3D-effekt
chatta nu

Produktinformation

20D fläktar blossar fransar ögonfransförlängning

20D fans flare fransar ögonfransförlängning är faktiskt en slags hårig, dess rötter är anslutna ihop, så det kommer att ha en känsla av eyeliner, men det kommer inte att bli suddig som eyeliner, vilket gör ögonen naturligt förstorade mer gudaktig.

Huvudfunktionen i 20D fans flare fransar ögonfransförlängning är att den är lika lätt som en fjäder och mjuk, och upplevelsen är mycket bra. Jag tror att de tunga ögonfransarna inte kommer att öppna ögonen, och det kommer alltid att kännas som hinder. Erfarenheten är mycket dålig. , Och tjejer måste sminka sig, vilket inte är så vänligt att sminka, så vi rekommenderar fortfarande lätta ögonfransar.

Vårt företag har mer än 15 års produktionserfarenhet och har mycket erfarenhet av att göra anpassade ögonfransar. Vi har ett professionellt team och mogna designers. Vi kan tillgodose dina behov så länge du har dem. Vårt utbud är också mycket stort, konstgjord höghastighets hög kvalitet Produktionen stöder vår verksamhet. Kom kontakta mig, jag väntar på dig på cogentlashes

Ursprungsort

Shandong, Kina

Typ

Handgjorda

Paket

Anpassat paket accepterat

Material

Koreansk PBT-fiber

Stil

3D-effekt

1. Kan jag få en beställning online?
--- A: Ja, namnge dig prover vi kommer att tillhandahålla dörr till dörr expresservice.


2. Kan jag anpassa franspaket för mina egna märken?
--- A: Visst, berätta detaljerna.


3. Levererar du anpassad förpackning och accepterar OEM?
--- A: Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar åt dig. Visa bara din logotyp för dig, vi kan göra designarbetet åt dig.


4. Hur lång tid tar produktion och leveranstid?
--- A: Prover finns i lager kan skickas ut när som helst, stor beställning är cirka 15 dagar, leveranstid är 3-7 dagar med expresservice.


5. Har du andra modeller tillgängliga?

--A: Ja, vi har ett brett utbud av produkter och har också R& D-teamet för att utveckla dina produkter enligt kundernas efterfrågan. Du kan också besöka vår webbplats och få vår katalog.


Hot Tags: 20d fans flare fransar ögonfransförlängning, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like