Cluster Lash Extensions

Nyligen är trängningsförlängningstransplantationen mycket populär, nu introducerar vi också det, men vi vill introducera vad som kommer att ta hand om när det ympas. Första steget vi behöver veta att ympa klusterlängdsförlängningarna är transplantat på den naturliga ögonfransen, inte transplantat på ögonlocket. Om du kan grundläggande med en ...
chatta nu

Produktinformation

Nyligen är trängningsförlängningstransplantationen mycket populär, nu introducerar vi också det, men vi vill introducera vad som kommer att ta hand om när det ympas. Första steget vi behöver veta att ympa klusterlängdsförlängningarna är transplantat på den naturliga ögonfransen, inte transplantat på ögonlocket. Om du kan göra det enklare med en enda rot, så förstärker klusterlängdsförlängningarna bäst.

1.Händerna på skönhetsglasögonplasten måste desinficeras och hållas rena. Torka ympverktyget med en fuktig bomullsdräkt fuktad med alkohol för att uppnå en desinfektionseffekt.

2. Eftersom det finns flera ögonfransar i en cluster-förlängningstillägg, så var uppmärksam på att inte förstöra ögonfransarna vid ympning. Det håriga limet är också mycket tekniskt, hårlimet ska tas från hårets sida, så att ympningen mellan håret och håret kan klibbas väl.

3. När du behöver ympa behöver du bara använda böjda pincett som transplanterar klusterförlängningarna och lyfter försiktigt övre ögonlocken med vänster hand så att du tydligt kan se nivån på ögonfransar för bättre ympning. Var uppmärksam på den horisontella linjen längst ner i den naturliga lashen, så att eyeliner-effekten kan bildas naturligt efter ympning. Efter ympningen kan den blåsas torr med luft.


Hot Tags: cluster lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like