Pre Fanned Lash Extensions

Sedan ögonfranspodningstekniken har kvinnor som älskar skönhet älskat det. Det är det lyckligaste för dem att gå ut och zooma in på båda ögonen. Samtidigt är det inte längre nödvändigt att applicera mascara för att transplantera ögonfransarna. Yttre ögonfransar eller förfinade lash extensions gör att du kan ...
chatta nu

Produktinformation

Sedan ögonfranspodningstekniken har kvinnor som älskar skönhet älskat det. Det är det lyckligaste för dem att gå ut och zooma in på båda ögonen. Samtidigt är det inte längre nödvändigt att applicera mascara för att transplantera ögonfransarna. Grafting ögonfransar eller förglanserade lash extensions gör att du kan sova en extra timme på morgonen och vila i en halvtimme på kvällen. Men det finns verkligen en grupp människor som inte kan njuta av fördelarna med ympning av ögonfransar.

1, är ögonfransarna glesa. För smala ögonfransar har en ledig plats vid ögonfransarnas rota. Ytbehandling av en enda ögonfrans ledig plats kan inte slutföras. Därför rekommenderas att sådana ögonfransar använder ögonfransvätskan för att få ögonfransarna att växa naturligt. Om du verkligen vill göra ympning med en gång, behöver du bara välja de förfinade lash-förlängningarna för att fylla gapet.

2. Ögonfransar är för svåra. När ögonfransarna är för svåra, är det bäst att ympa de mjuka ögonfransarna, så att ögonfransarna kommer att vara bra. Omvänt, om du väljer en hårdare ögonfrans kommer det att leda till att ögonfransens rota stiger och orsaka att ögonfransen faller av. Därför är sådana personer inte lämpliga för ympning av ögonfransar.

3, alla är fluffiga fransar. Ögonfransarna kan inte bära vikten av de ympade ögonfransarna, vilket leder till att ögonfransarna pekar ögonbollarna. Detta är den så kallade "triangeln", vilket också kommer att leda till att ögonfransarna hamnar snabbt. Om du kan använda en viss ögonfransvätska och göra dina ögonfransar tjockare, kan du ympa de förglanserade lashextenisonsna. Annars rekommenderas det inte att transplantera ögonfransarna.

4, den sista personen, öppnade ögonkroppen. För många vackra och vackra ögon väljer du att öppna ögonen. Det finns dock inga hårsäckar i ögonhåren, så det finns inga ögonfransar. Det skulle vara konstigt att plocka upp en enda ögonfrans på en plats utan hårfollikel.


Hot Tags: pre fanned lash extensions, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like