Pre gjort Fans ögonfransförlängning

Ögonfrans ympning - ögonfransar är gradvis som värderas av nuvarande kvinnliga vänner. Att kunna ha långa och tjocka ögonfransar är det mest kvinnliga vänner drömmer om. Nuförtiden, är denna lyx inte heller längre svårt på grund av uppkomsten av ympning ögonfrans teknik. Pre gjort fans...
chatta nu

Produktinformation

Ögonfrans ympning - ögonfransar är gradvis som värderas av nuvarande kvinnliga vänner. Att kunna ha långa och tjocka ögonfransar är det mest kvinnliga vänner drömmer om. Nuförtiden, är denna lyx inte heller längre svårt på grund av uppkomsten av ympning ögonfrans teknik. Pre gjort fans ögonfransförlängning är en av de bästa stilarna för att göra dina ögonfransar tjockare, som det är på en främsta gren, utvidga mer ögonfrans grenar, stil med denna ögonfrans själv, dess tjocka effekten är bättre. Men nu vi infört ett nytt populära stilar av pre gjort fans eyelash extensions---åå fransar, premade volym fans ögonfransförlängning.

Den har fyra stora försäljningsargumenten:

1. double-lash tips: ympning en effekt motsvarar två, spetsen på fransen är naturliga fluffiga

2. mesh vävning: spetsen av fransen korsas naturligt, maskorna formas snabbt till ett gap och transplantat vävs automatiskt till en stil. Nybörjare kan också använda den.

3. en andra blomning: Nej behov för all teknik, gratis att klippa ögonfransarna, du kan automatiskt blomma.

4. blommor är inte utspridda: rötterna är magnetisk och kan vara godtyckligt blommade.

Detta pre gjort fans eyelash extensions styels kan ge dig en mjuk, bekväm, Naturlig, mer bestående ympning upplevelse. Välj de YY ögonfransförlängning är det bästa valet.


Hot Tags: Pre tillverkad fans ögonfransar förlängningar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like