Premade Lash Fans

Ursprungsort: Shandong, Kina
Typ: Handgjord
Curl: CD eller annan anpassad curl
Material: Syntetiskt hår
Tjocklek: 0,05 mm, 0,07 mm, 0,10 mm, 0,15 mm, 0,20 mm
Längd: 8mm-17mm
Färg: Naturlig svart eller anpassad färg
chatta nu

Produktinformation

Förmodligen vet alla vad de förgjorda fläktarna är. De förgjorda fläktfransarna använder en hårstrå som är fäst vid roten för att bilda en blommform som är ympad på en riktig ögonfrans. För att underlätta ympningen har dessutom rötterna fixerats för att göra ögonfransarna till en blommform när håren produceras. Eftersom ögonfransarnas rötter inte skärps är de dock&"; breda och platta GG". Vid ympning ökar limet och pastan blir fastare.

Dessutom har våra förgjutna fransfläktar många fördelar:

1. Det är mycket säkert. Även om var och en av våra riktiga ögonfransar har en begränsad bärförmåga och högst kan bära 1,5 gånger vikten av våra egna ögonfransar, så länge som rätt ympningsmetod antas, kommer de falska ögonfransarna inte att falla av på länge.

2. Det är väldigt bekvämt. Förutom ögonfransförlängningar är det viktigaste att se bra ut och bekvämt. Våra falska ögonfransar kommer inte att obehag och kännas tunga, precis som dina egna ögonfransar.

3. Denna ögonfrans är tåligare. Enligt feedback från många kunder, om ympningstekniken är korrekt, är bortfallet inom 20-30 dagar efter ympningen inte uppenbart, så det kan i grunden bibehållas under en lång tidsperiod.

Material

Koreansk PBT-fiber

MOQ

10 brickor

Färg

Svart färg eller anpassad färg

Paket

Accepterat privat märke

Fartygstid

Leverans 3-7 dagar efter betalning

Gratisprov

Kontakta oss för gratis prov

QQ图片20200825150258

IMG_6505_看图王

fans

FAQ

F: Vad är MOQ för fransarna?

A: Vanligtvis 20 brickor, beroende på orderinformation. F: Kan prover skickas till kunder? A: Ja, prover stöds. F: Tar du beställningar på privata märken? A: Ja. Vi gör. Vi accepterade OEM och ODM. F: Hur lång tid tar produktion och leveranstid? A: Runt tid beror på beloppet på din beställning, informera vårt serviceteam för att få mer information tack. F: Är du fabriks& om är det möjligt att besöka din fabrik innan vi arbetar tillsammans? A: Ja, vi är tillverkaren som har 15+ års erfarenhet av Qingdao.

Hot Tags: premade lash fans, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like