Private Label Pre Made Fans Ögonfransförlängningar


Produktmaterial: Äkta minkpäls
Teknik: Handgjord
Färg: Naturlig svart
MOQ: 10 par
Exempel: Gratis prover finns tillgängliga men köparna behöver betala fraktavgiften
Betalningsvillkor: Paypal, Western Union, pengar gram, bank T / T
Funktioner: Naturligt och väldigt mjukt
chatta nu

Produktinformation

private label pre made fans ögonfransförlängningar

Privata märkesfärdiga fans ögonfransförlängningar krävs av allmänheten. Fler och fler människor gillar privata varumärken. Detta återspeglar också ökningen av den mänskliga civilisationen och förbättringen av kunskap och kultur. Det är nödvändigt att ha betydelsen av äganderätt för dina egna privata föremål. Självisk, men för bättre delning. Det finns alltid människor som använder andras varumärken för att göra några varor av dålig kvalitet för att minska deras medvetenhet. Detta beteende är skamligt. Vi grundade detta privata varumärke för att låta alla veta varumärket och leta efter det, för att inte bli lurade och betjäna kunder med högsta kvalitet, detta är vårt syfte och uppdrag.

För färdiggjorda fläktar med ögonfransförlängningar av privata märken är vårt företag skyldigt att förse dig med en sådan plats. Vårt företags egen fabrik har varit i drift i mer än 15 år. Vi har stor erfarenhet av att designa varumärken och göra låga kort, så att varje kund får en En unik produkt, kontakta mig, låt dig överraska.

Ursprungsort

Shandong, Kina

Modellnummer

förgjorda fläktfransar

Typ

Handgjorda

Funktion

Naturligt mjukt

Betalning

Western Union; Paypal; Moneygram; banköverföring

11111

Hot Tags: private label pre made fans ögonfransförlängningar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like