Private Label Russian Volume Eyelash Extension

Material: Syntetiskt hår, Syntetiskt hår, topp koreansk PBT-fiber Typ: Handgjorda falska ögonfransar Stil: Naturlig lång tjocklek: 0,05 mm, 0,07 MM, 0,10 mm Färg: Natur svart Prov: Erbjuder stil: 2D-10D längd: 8-15mm lock :CD
chatta nu

Produktinformation

Personens ögonfransar är de längsta i mitten, och sidorna är något kortare, vanligtvis i längd från 5 mm till 10 mm. Om du vill att falska ögonfransar ska se naturliga ut efter att ha använt dem, ska längden inte vara för överdriven och bredden ska passa din ögonform. När du använder falska ögonfransar, använd först en pincett för att hålla de falska ögonfransarna vid roten på ögonfransarna. Om de falska ögonfransarna måste klippas i samma längd som sina egna ögon, bör svansen på den privata etiketten ryska volymögonfransförlängningen inte överskrida ögonfransarna. Därför kommer de falska ögonfransarna ut i ögat en fjärdedel av tiden, annars kommer det att vara obekvämt när ögonen är stängda.

Efter att ha fått en lämplig längd böjs den privata etiketten ryska volymögonfransförlängningen i "C" -form och hålls i cirka 20 sekunder. De böjda falska ögonfransarna passar helt in i våra ögon. Du måste ha stött på de falska ögonfransarna i slutet av ögonfransarna. Det beror inte på att limet inte är bra, utan för att de falska ögonfransarna är för hårda.

Innan du sätter fast falska ögonfransar, ska du krulla dina ögonfransar med ögonfransrullare och sedan applicera mascara, eftersom dina ögonfransar inte är böjda med falska ögonfransar. Effekten är naturlig och realistisk för att applicera ryska volymögonfransförlängningar av privat etikett. Ögonfransrullan är böjd innan de falska ögonfransarna, och mascaraen används också för att fixa ögonfransens krökning.

HTB1Cn3kKNjaK1RjSZKzq6xVwXXat

QQ截图20190910163943

volume eyelash2_副本

volume eyelash3_副本

201906171558232102926_副本

QQ截图20190909172914

Hot Tags: privat etikett ryska volym ögonfransförlängning, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like