Smal smal

smal smal
Material: Korea PBT Fiber
Curl: JBCD
Längd: 8-15 mm
Tjocklek: 0,05 / 0,07 / 0,10 mm.
Ursprungsort: Shandong, Kina
Varumärke: cogentbeauty
Typ: Handgjord
Färg: Natur svart
chatta nu

Produktinformation

2020 är tänkt att bli ett extraordinärt år. I år sjunker temperaturen kraftigt, den kalla vintern kommer och det nya kronviruset kommer också. Ankomsten av den nya kronepidemin gör detta år ännu svårare, och människor' s liv står också inför stora utmaningar, vi är begränsade från att gå ut. Även om du går ut måste vi bära ansiktsmasken. Den utsökta sminken och de fantastiska sminkfärdigheterna kan inte visas. Lyckligtvis finns det Internet. Du kan ladda upp dina egna skönhetsvideor på Internet, dela din egen skönhetsupplevelse och olika erfarenheter och färdigheter med att ympa falska ögonfransar hemma.

Vissa säger att den mest osäljbara läppstiftet 2020 borde vara läppstift. När människor bär en ansiktsmask är de enda exponerade ögonbrynen och ögonen särskilt viktiga. Som ordspråket säger är ögonen själens fönster och ögonfransar är en av de viktigaste komponenterna i ögonen.

Långa, tjocka och böjda ögonfransar förstorar ögonen, vilket gör ögonen mer intensiva och glittrande, vilket blir den viktigaste delen av ansiktet. Goda falska ögonfransar håller i en månad när ögonfransarna ympas på ögonfransarna av ögonfranstransplantat. Det finns inga problem om de vanligtvis är skyddade. Det kan pågå i två till tre månader. Kvaliteten på våra Cogentbeauty&# 39: s ögonfransar kan uppnås. Oavsett om det är fabriksinspektion eller kundfeedback återspeglar det fördelarna med våra ögonfransar. Välkommen till testet.

FärgNaturlig svart
TypSlim Narrow Premade fans ögonfransförlängning
BetalningT / T, Paypal, Western Union, Money Gram
Längd8-15 mm
MaterialKorea PBT-fiber
MOQ10 brickor
Leveranstidom möjligt om det finns i lager, andra 2-3 veckor efter kvantitet
Tjocklek0,05 / 0,07 / 0,10 mm
RinglaJ/B/C/D
Provkan erbjudas
Paketplastlåda, yttre förpackning är kartong, acceptera kundpaket

slim narrow3slim narrow4


03


06

eye patch factory

image

1: Vad är MOQ för produkterna?

Beroende på orderinformation. Stor kvantitet kan få rabatten.

2: Accepterar du provorder?

Ja, provet är tillgängligt.

3: Kan du göra anpassade fransar?

Ja, vi kan acceptera anpassat paket.

4: Vad är betalningsmetoden?

Vi accepterar PayPal, banköverföring (T / T), Western Union och MoneyGram. PayPal är en säker och pålitlig betalningshanteringstjänst som vi kan få betalningen så snart du betalar.

Hot Tags: smal smal, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like