Återanvändas lösögonfransar?

- Aug 14, 2018-

Många fashionabla kvinnor vilja använda lösögonfransar för att försköna deras ögon, korrekt användning av ögonen kommer att göra det vackert, och vice versa. Hur bär du lösögonfransar?

1. falska eyelashes du precis köpt kan inte bäras omedelbart. Du bör ha tillräckligt med tid och energi att trimma dem för att passa din längd. Den perfekta falska ögonfransar ska klistras på ena sidan. Detta är naturligt. Men många kvinnor gillar att använda ögonfransar, vilket är mer praktiskt.

2. lämplig för orientaliska kvinnor färgen är mörkbrun eller svart. Det kan naturligtvis blandas med dina egna ögonfransar.

3. försiktigt trimma lösögonfransar. Inte dränera lösögonfransar från det yttersida hörnet till inre hörnet av ögat. Om du tittar noga på dina egna ögonfransar, hittar du att det finns inga ögonfransar i de inre hörnen, så du bör placera lösögonfransar en millimeter ifrån de inre hörnen. De flesta av de falska ögonfransarna på marknaden är fäst med tejp. Om så inte är fallet, kirurgiskt lim kan användas.

4. sätt en lite lim på de falska ögonfransarna, applicera ett lager mascara på dina egna ögonfransar, titta in i spegeln, försiktigt tryck på de falska ögonfransarna längs basen av ögonfransarna och tryck på de falska ögonfransarna med händerna i ca 10 sekunder, så att den sanne och f alse ögonfransar är helt knådas. Om ögonfransarna på hörnen av ögonlocket faller av, innebär det att limmet inte är tillräckligt. Vid denna punkt, kan du använda en tandpetare, plocka upp lite Lim appliceras till hörnet av ögat, och tryck sedan försiktigt på ögonfransarna, limma torra ögonfransar på den fasta. Om du gör allt rätt, bör du kunna se inga falska ögonfransar rötter, mascara eller eyeliner om du trycker på dem till ögonfrans rötter, mascara eller eyeliner. Dessutom bör ögonfrans i vänster och höger ögonen symmetriskt och konsekvent, och proportion till hela ansiktet. Snabbt öppna och stänga ögonen flera gånger för att se om de falska ögonfransarna kommer att falla.

5. i ögonfrans, applicera eyeliner, du kan också använda eyeliner och sedan applicera mascara på de verkliga och falska ögonfransarna, denna effekt är särskilt bra. Använd inte lösögonfransar på nedre ögonlocken, eftersom de ser överdrivna. Makeup av undre ögonlocken är bättre än mascara.