Välj fel ögonfransar korrekt för att undvika att skada dina ögon.

- Aug 14, 2018-

Många vackra MMs bär falska ögonfransar varje dag för att göra ögonen större och mer energiska. Men det finns också många dolda faror bakom de vackra ögonen, vilket kan påverka ögonens hälsa allvarligt. Hur man stannar falska ögonfransar utan att förstöra ögonen? Idag vill jag dela några praktiska sminktekniker om falska ögonfransar för skönhetens skull. Missa inte det.


Skada en: för att den verkliga ögonfransen ska falla av. På grund av tillståndet för enskilda ögonfransar är vissa ögonfransar lätt att falla av. Om du bär långa ögonfransar under lång tid, kommer det att ytterligare orsaka ögonfransar att falla av.


Risk två: försvaga försvarsfunktionen hos ögonfransar. Långt slitage på för långa och för stora falska ögonfransar minskar skyddsfunktionen hos ögonfransarna. Ursprungligen bör ögonlocken vara ögonblicksreaktion, men eftersom de falska ögonfransarna är för tunga kommer att fördröja reaktionstiden och experter påpekade att ofta har falska ögonfransar folk tenderar att skrapa, obehag i ögonen.


Fara tre: orsaka ögonirritation. Om du har långa ögonfransar i lång tid kan det påverka renheten hos dina egna ögonfransar. Det finns många svettkörtlar och talgkörtlar i ögonfransrotet. Om du har långa ögonfransar i lång tid, är svettporerna blockerad av falska ögonfransar under lång tid, det är lätt att påverka svarta svettningar. Om den falska ögonfransen själv är oren, mer sannolikt att plugga porer, kan också orsaka follikulär infektion, follikulit och till och med suppurativ follikulit.


Falska ögonfransar kan delas in i europeiska och amerikanska familjer och japanska familjer. Egenskaperna hos europeiska och amerikanska familjer är koncentration, som är lämplig för tjejer med framstående ögonplan eller som vill skapa en sceneffekt. Pris, dyrt och billigt är inte den enda skillnaden mellan kvalitet, om du är mer slarvig, billig Suncast ögonfransar som är mer lämpade för dig; Om du tillhör mottagarna är dyra ögonfransar också värda att investera. Om du vill köpa ögonfransar måste du köpa ett varumärke, effekten är vacker och det blir inget intryck av billig. Välj så naturligt som möjligt i ditt dagliga liv och överväga överdrivna konstnärliga falska ögonfransar som vattenborr eller fjädrar när du deltar på temafester eller stora middagar. Vissa begränsade upplagor med falska ögonfransar kan användas som festdekorationer samt samlingar. Du kan också skapa nya former med två olika falska ögonfransar.


För att de falska ögonfransarna ska vara naturliga när de gnidas ihop med sina egna ögonfransar, bör mörkbrun eller svart väljas för asiatiska kvinnor. Välj falska ögonfransar som är kortare än dina ögonlock när du väljer falska ögonfransar. Eftersom falska ögonfransar inte behöver hålla sig från ögat till ögonände bör det lämnas lite utrymme i ögat, det här är mer naturligt. Folkets ögonfransar är inte generellt likformiga, ojämn längd, ögon, svans av de olika, plötsligt använda långa falska ögonfransar, vi kommer att känna oss vana vid, känna sig orealistiska. Människor med runda ögon använder ögonfransar av bomullstråd, och de med tunga ögonlock behöver använda nylonögonfransar.


Även om de falska ögonfransarna är känsliga och känsliga, är de väldigt bräckliga. Därför måste vi vara mycket uppmärksam på:

1. När du tar ut det ur lådan, ta försiktigt ut det med fingret i ögonfransarnas riktning; När du tar av den, håll de falska ögonfransarna i mitten och dra dem snabbt ner. Dra inte två eller tre hår ner.

2. Använda falska ögonfransar borde ta bort limet ordentligt och limma dem i lådan. Var försiktig så att du inte håller ögonskuggpulver och ögonfransolja på falska ögonfransar, eller smörj eller förstör falska ögonfransar.

3. Använd speciell sminkborttagare för att rengöra falska ögonfransar. Gnugga falska ögonfransar med bomullspuddar, med början på rötterna och sedan framdelen. Åtgärden måste vara lätt, annars kan den inte återvinnas.


Bara köpt falska ögonfransar är för vackra, kommer att ge människor känner sig mycket onaturliga, så det är inte lämpligt att klistra in direkt, måste klippas ordentligt. När du beskärning måste de två ögonens ögonfransar vara täta och täta. Du kan också klippa en falsk ögonfrans i två och hålla den på den del du vill stärka, till exempel ögonets yttre hörn, ögonfransens mitt osv. När du lägger på falska ögonfransar borde du applicera lite lim på kanten av falska ögonfransar, eftersom båda ändarna är lätta att falla av, bör mängden vara lite mer, lim ska inte hålla sig till falska ögonfransar. Lägg sedan på dina ögonfransar med ett lager av mascara. Limet är det starkaste när det torkar. Efter ca 5 sekunder, böj de falska ögonfransarna för att mjuka dem när limet torkar. Sedan tittar ögonen på spegeln, justerar vinkeln på de falska ögonfransarna, tryck försiktigt på de falska ögonfransarna längs ögonfransarna. Tryck på dina händer i ca 10 sekunder för att göra äkta och falska ögonfransar helt knådda.