Klistra in lösögonfransar, stora ögon omedelbart bli större.

- Aug 14, 2018-

Det är avundsvärt att ha ett par attraktiva stora ögon. Hur kan du göra dem stora och magiska? Lösögonfransar kan ändras. Det är inte svårt att ha stora ögon om du lägga mer kraft på dem.


Steg 1:

Först av allt, när bära lösögonfransar, för att bära mer bekväm, kan du ta ut de falska ögonfransarna, nyp ihop ändarna av de falska ögonfransarna fram och tillbaka flera gånger, vilket gör roten av de falska ögonfransarna mer mjuk.


Steg 2:

På marknaden är inte helt passar din öga-formade lösögonfransar, så för precis köpt falska ögonfransar ska trimmas för att bära, först måste vi trimma längden på lösögonfransar, de falska ögonfransarna på ögonfransarna ovan kontrast, syftar det inre hörnet av en mm för baksida 4-5, ögat svansen kan vara något längre, klipp av överflödig längd.


Steg 3:

Sedan när du bär det, lägga en professionell lim på basen av de falska ögonfransarna. Du kan använda mer i båda ändarna av ögonfransarna, eftersom ögon och svans är mycket lätt att rulla upp.


Steg 4:

Eftersom roten av de falska ögonfransarna är så mjuk och liten att du inte kan nypa dem väl med fingrarna ensam, har det rekommenderat för att använda en professionell klipp för att göra processen mycket enklare med halv ansträngning. Kom ihåg att hålla sig till mitten när du klistra in, sedan justera positionerna på båda sidor.


Steg5:

Du tycker att efter applicering av lösögonfransar, Använd en eyeliner för att fylla tomrummet på basen av ögonfransarna eller för att exponera varumärkena ger lim, som gör roten av de falska ögonfransarna mer kompatibel med eyelinern.


Steg 6:

Om dina ögonfransar är inte perfekta nog, prova att sätta två lösögonfransar på dem så att de ser tjockare. Klipp ut hela raden av lösögonfransar och klistra in en av dem ovanpå varandra.


STEP7:

Allt du behöver göra är att skära en liten bit av lösögonfransar och Lägg dem ovanpå dina ögon så att de ser tjockare.


Step8:

Slutligen, eftersom sanna och falska ögonfransar kan aldrig visas stratifiering, om stratifiering inträffar, mm kan använda ögonfrans curling tryck ögonfransar rot, långsamt flytta upp, så att sanna och falska ögonfransar inte stratifiera varandra.