Vad är funktionen av lösögonfransar?

- Aug 14, 2018-

Öka dina ögon.

Först av allt, bör lösögonfransar väljas för att passa sina egna ögon för att öka deras ögon. Det enklaste alternativet: bestämma längden på de falska ögonfransarna enligt bredden på dina ögonlock. Det vill säga, ju bredare ögonlocken, ju längre de falska ögonfransarna kan vara. Detta kommer att öka ögonlockets synskärpa och spänningen i ögonen.

Tips: enda ögonlock eller små inre par är lämplig för korta naturliga lösögonfransar.


Ändra öga typ

Och Eyeliner en sanning, välja stammen är svart bomull tråd lösögonfransar har effekten av elongating ögon, och sedan med den övre och nedre Eyeliner skildringen, så att ögonfrans Eyeliner linjen till en, falska kaotiska True, korrigera ofullkomliga öga form. Och lösögonfransar kan täcka upp skuggan och mörkfärgning av övre ögonlock, och öka den stereoskopiska känslan av ögonen.

Tips: förutom den övre och nedre eyelinern, lägre ögonfrans är också skarpa vapen för att ändra typen av ögat.


Ändra andelen av ansiktsdrag

Lösögonfransar kan lösa problemen med glesa, mjuka och unshaped ögonfransar. Formen på ögonfransarna som öppnas uppåt kan göra du ser ut som en Barbiedocka överkroppen omedelbart. När längd, storlek och form av ögonen ändras, varierar andelen av de fem sinnena.

Tips: Nedre ögonfransar också har en hel del naturliga verklighetstrogna stilar, enstaka eller partiellt nedre ögonfransar, och kan också vara falska.