Färgval av falska ögonfransar

- Aug 14, 2018-

För att de falska ögonfransarna ska vara naturliga när de gnidas ihop med sina egna ögonfransar, bör mörkbrun eller svart väljas för asiatiska kvinnor.


Välj falska ögonfransar förutom att titta på stilen, men titta också på den del av den falska ögonfransen. De falska ögonfransstammarna är vanligtvis uppdelade i tre typer: fiskgarn, bomullstång och plaststam.


Bomullstången är väldigt mjuk, den klarar inte ögonlocket, och det är inte lätt att kaka upp, men nackdelarna är lätta att böja och deformera efter att ha rivit av stalken och återanvändningsgraden är låg.


Fisklinjen är effektivare i smink, genomskinlig osynlig, bekväm att klippa en massa klistermärken, slita av efter att den ursprungliga krökningen också kan bibehållas, men nackdelarna är lättare att falla av och luta.

Plaststenglar är hårdare än fisklinjestänger och bomullstjälkar, men de är fortfarande ett bra val för MM med enkla och inre ögonlock, eftersom en hårdare stjälk kan hålla ögonlocken och ha en bättre styling effekt.


För daglig ljusmakeup, välj vanligtvis mjuka naturliga falska ögonfransar, bär inte bara bekväma men också mycket osynliga.