Falska ögonfransar Material

- Aug 14, 2018-

En falska ögonfransar material:

Uppdelad i hård stjälk, medium mjuk stam och mjuk bomull stam, beroende på material, har alla sina egna fördelar

(1) mjuk bomull stjälk: det är rent handgjorda, extremt mjuk, har nästan ingen känsla när den används, och använder effekten

Mycket naturligt, mycket bekvämt, men när man böjer krökning av de falska ögonfransarna, det kanske inte är mycket bra

Kontroll; rekommendera ny händer till praktiken.

(2) medium mjuk stam: som namnet antyder, dess mjukhet och hårdhet är mellan hårda stjälken och mjuk stammen, det finns ingen stor fråga när du använder

Problemet, små felet är att den falska ögonfransar lim som används är mer än andra.

(3) hårda stam: hårda stjälken är vanligt manufactured när maskinen är massproducerade och allmänt har en känsla av främmande kropp när slitna, men denna punkt

Fördelen är att krökningen är vackra, ingen särskild justering behövs, och i slutet av ögat uppstår inte när du klistrar in.

Problemet med att lyfta eller flytta ögat är också mindre sannolikt att vara deformerad. ,


Andra, transparent fransar lösögonfransar:

Den fashionabla makeupen av naken makeup har en nyare falska ögonfransar-stil, och en transparent fisk tråd används till sträng en ögonfrans. Lämplig för tjejer som inte bär smink, naturligt blandning med sina egna ögonfransar.


Tredje, de falska ögonfransarna av bomull stammar:

De använder en bomullstråd för att sträng en bit av fransar till en strömlinjeformad form. Vid applicering av makeup, enligt personliga tekniker och hobby, kan du göra lämpliga trimning, och sedan klistra in den på ögonen med ögonfrans lim.


Fjärde, effekten av lösögonfransar:

Funktion: Personer med runda ögon applicera bomull ögonfransar, och de med tjocka ögonlock behöver justera med nylon ögonfransar.

Färgval av lösögonfransar, för att göra de falska ögonfransarna ser naturligt när det paras ihop med sina egna ögonfransar, bör vi välja mörkbrun eller svart passar asiatiska kvinnor.