Hur man skiljer kurvaturen av ympade ögonfransar

- Aug 14, 2018-

Är det en skillnad mellan krökningen av ympade ögonfransar? Svaret är ja, krökningen är uppdelad i J, B, C, D, DD, M, L, L +, U och så vidare. Nu finns det huvudsakligen tre typer av de vanligaste graftande ögonfranskrullarna, vilka är J, B respektive C.


J: Krumningen närmast de riktiga ögonfransarna är väldigt naturlig. Det kan förlänga ögonfransarnas längd. Den är lämplig för tjejer som vill ha långa ögonfransar och bär inte mycket smink.


B: Tydlig krökning, den mest populära krökningen, gör ögonen ljusare och mer energiska, lämpliga för tjejer som vill ha en ögaeffekt.


C: Det är väldigt lockigt. Den falska ögonfransen har en stor känsla för smink. Den är lämplig för tjejer som vill överdriva curling eller stage makeup. Känner du dig mycket lindad efter att ha läst ovanstående innehåll? Ögonfransar är verkligen en bra upplevelse. Naturliga, smala, lockiga och rotade effekter kan tillfredsställa nästan varje fantasi av en vacker ögonfrans. Men dess charm är inte bara det, trots alla viktiga men också för sent, så länge det finns det, kan även du utan smink göra dig snygg.