Hur man använder falska ögonfransar

- Aug 14, 2018-

Problemet med att ha falska ögonfransar länge

1: orsaka förlust av sanna ögonfransar. På grund av tillståndet för enskilda ögonfransar är vissa ögonfransar lätt att falla av. Om du använder långa ögonfransar länge kan du lätt orsaka ytterligare förlust av sanna ögonfransar.

Två: Försvaga ögonfransarnas defensiva funktion. Långt slitage på för långa och för stora falska ögonfransar minskar skyddsfunktionen hos ögonfransarna. Ursprungligen bör ögonlocken vara ögonblicksreaktion, men eftersom de falska ögonfransarna är för tunga kommer att fördröja reaktionstiden och experter påpekade att ofta har falska ögonfransar folk tenderar att skrapa, obehag i ögonen.

Tre: orsaka ögonirritation. Om du har långa ögonfransar i lång tid kan det påverka renheten hos dina egna ögonfransar. Det finns många svettkörtlar och talgkörtlar i ögonfransrotet. Om du har långa ögonfransar i lång tid, är svettporerna blockerad av falska ögonfransar under lång tid, det är lätt att påverka svarta svettningar. Om den falska ögonfransen själv är oren, mer sannolikt att plugga porer, kan också orsaka follikelinfektion, vilket leder till follikulit och ännu allvarligare konsekvenser.

Hur man väljer falska ögonfransar korrekt

För att göra de falska ögonfransarna ser naturliga ut när de är fästade på sina sanna ögonfransar, bör mörkbrun eller svart väljas för asiatiska kvinnor. Välj falska ögonfransar som är kortare än dina ögonlock när du väljer falska ögonfransar. Eftersom falska ögonfransar inte behöver hålla sig från ögat till ögonände bör det lämnas lite utrymme i ögat, det här är mer naturligt. Folkets ögonfransar är inte generellt likformiga, ojämn längd, ögon, svans av de olika, plötsligt använda långa falska ögonfransar, vi kommer att känna oss vana vid, känna sig orealistiska. Människor med runda ögon använder ögonfransar av bomullstråd, och de med tunga ögonlock behöver använda nylonögonfransar.