Lär dig att rengöra falska ögonfransar hemma

- Aug 14, 2018-

De nya falska ögonfransar som används en gång verkar vara för slösiga, men om de återanvänds ser det ut som det tjocka limet på dem verkligen påverkar sminken, så idag lär vi dig ett snabbt och enkelt sätt att rengöra de falska ögonfransarna, älska sminken du aldrig kan missa .


STEG 1: För det första dra bomullsvattnet med vatten och oljeseparerad ögonutsläppslösning för att blöta väldigt våt och torka sedan försiktigt av roten på falska ögonfransar


STEG2: För att ta bort ögonskugga och resterande eyeliner och mascara, tryck på bomullsplattan på ögonen med sminkborttagare och fukt den. Efter ca 30 sekunder är den väldigt ren. Vid denna tidpunkt tas ögonfransarna av med lim på rötterna.


STEG3: Fäll den rena bomullen i två rektanglar, märk en smal en något bred, skär sedan den öppna och dra sedan bomullen i ögonkonstruktionen.


STEG4: Sätt de falska ögonfransarna på den breda halvan, och naturligtvis lämna håret något utanför. Vik inte in alla falska ögonfransar, kom ihåg, eller det kan deformeras. Därefter täcker den smala och försiktigt komprimerar rötterna med fingrarna så att vätskan kommer att suga så mycket som möjligt.


STEG 5: Böj bomullsplattan och tryck de två bomullsplattorna ordentligt. Nästa dag när du tar bort den kommer du att se två svarta utskrifter, vilket innebär att limet är avstängt.