Fake Mink Lashes

Flickor är både kärlek och hat för falska minkfransar. Effekten är bra men vidhäftningen är inte bra. Det är som att berätta för andra: "Jag har fastnat de falska ögonfransarna idag!" Så hur kan du hålla de falska minkfransarna som riktiga? Här är ett litet knep som förhoppningsvis hjälper dig i ...
chatta nu

Produktinformation

Flickor är både kärlek och hat för falska minkfransar. Effekten är bra men vidhäftningen är inte bra. Det är som att berätta för andra: "Jag har fastnat de falska ögonfransarna idag!" Så hur kan du hålla de falska minkfransarna som riktiga? Här är ett litet knep som förhoppningsvis hjälper dig i framtiden.

Svaret är: Först och främst sätts de falska ögonfransarna, så är de limmade på insidan av de övre ögonfransarna. Lyft försiktigt det övre ögonlocket med fingrarna, fäst de små ögonfransarna med lim till innerglasögonen och använd sedan pincettarna för att räta ut de falska minkfransarna och göra det sammanfaller med våra naturliga riktiga ögonfransar. Om du vill att dina ögon ska se rounder, klistra den på toppen av pupillen. Om du vill förlänga ögonformen, klistra fast den i ögonlocket. Till vänster finns de falska ögonfransarna, och till höger används bara mascara. Skillnaden är mer än en liten övernaturlig! Det finns många andra tips att bära de falska minkvashorna som vi behöver utforska i våra liv. Det finns ingen skönhet i världen, men av ögat som finner det.


Hot Tags: falska minkfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like