Faux Mink False Lashes

Hur växer ögonfransarna längre? Varje tjej vill ha de vackra och längre ögonfransarna, sedan med stora ögon. Det är vackrare och perfektare. Så hur gör du ögonfransar växer längre? Nu introducerar vi ett vanligt sätt - bära faux mink falska fransar. Det kan också göra dina ögonfransar växa ...
chatta nu

Produktinformation

Hur växer ögonfransarna längre? Varje tjej vill ha de vackra och längre ögonfransarna, sedan med stora ögon. Det är vackrare och perfektare. Så hur gör du ögonfransar växer längre?

Nu introducerar vi ett vanligt sätt - bära faux mink falska fransar. Det kan också göra dina ögonfransar växa längre och tjockare. Men hur man bär på faux mink falska fransar? Pls bryr sig om följande punkter, då får du en perfekt längre och tjockare ögonfrans.

1. Varför välja faux mink falska fransar? För det första är det för att priset är billigt än andra riktiga minkpälsfransar. Eftersom det finns många olika tillfällen kan klibbiga falska fransar, det har också så många stilar att välja, då kommer de flesta inte att ha på sig för lång tid som de ympade ögonfransarna, så vi föreslår faux mink falska fransar.

2. Jämför längden på faux mink falska fransar med längden på dina egna ögon. Klipp av överskottet och håll de två ändarna. Gör en tur, gör den krökt och applicera sedan ögonfranslimet. Vänta tills ögonfransarnas rötter är hälften torra. Rösten på ögonfransarna i ögonänden pinnar, och den sista återstående delen är fast mot ögonfransarnas rota.

Alla andra kan du följa processen med hur du bär du ser är ok.


Hot Tags: faux mink falska fransar, Kina, leverantörer, tillverkare, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like