Natural Strip Lash


Typ: remsås
Svart färg
MOQ: 100st
Service: OEM / ODM
chatta nu

Produktinformation

Varför många väljer dennaturliga remsor

Även om ympning av ögonfransar är populärt, finns det fortfarande många människor som gillar att självhäftande naturliga remsor snurrar hemma. Vad är orsaken till detta tillstånd?

Jag tror att det största hindret är prisproblemet, Det tar mer än 100 yuan att ympa ögonfransarna i taget, men det kan bara förvaras i cirka tre månader, och det måste repareras regelbundet, och varje par med självhäftande ögonfransar kan återanvändas, vilket är mycket kostnad -effektiv,

Den andra punkten bör vara sminkfrågan, De vackra systrarna ändrar nu sina stilar mycket snabbt. De vill ha olika stilar varje dag, men samma ögonfransar kan inte reflektera olika känslor. På detta sätt är håret mycket i linje med deras krav.

Den sista punkten tror jag är komplexitet. De ympade ögonfransarna ska inte blötläggas i vatten i 24 timmar efter ympningen, annars blir det inte fast. Många flickor kan inte acceptera det, och de måste vara försiktiga när de tvättar ansiktet varje dag. Men ögonsmink kan inte tas bort utan att gnugga, vilket orsakar många problem. Flickor använderhannaturliga remsor.

Det här är orsakerna till att många flickor väljer rätt hår. Är du rädd för problem och vill byta till en annan stil varje dag, välj sedan rätt hår. Kom till vår cogentbeauty och välj de ögonfransar du gillar.


Typ

remsås

Färg

svart

MOQ

100pcs

Service

OEM / ODM

QQ图片20200723140301FAQ

1 Tillhandahåller du prov?

Ja, vi erbjuder gratis prov, men betala för expresskostnaden.

2. Kan du leverera beställning med kundlogotyp ang paket?

Naturligtvis kan vi, men det behöver MOQ.

3 Vilken' är prisintervallet för varje ögonfranspar?

Vänligen kontakta oss för speciella vippor pris baserat på speciell stil.

4 Är du handlare eller tillverkar?

Vi är den största tillverkningen av ögonfransar i Kina, med mer än 15 år' erfarenhet.


Hot Tags: naturliga remsor, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like