Strip ögonfransar


Varumärke: Cogentbeauty
Material: Koreanska PBT fiber
Typ: Handgjorda
Lös ögonfrans typ: Full Strip Lashes
Lösögonfransar Stil: olika stilar att välja
chatta nu

Produktinformation

hur man använder band ögonfransar

Jag tror att det finns många människor som inte vet hur man bär band ögonfransar, idag kommer jag att lära dig hur man bär naturliga och vackra ögonfransar.

I det första steget tar vi först ut lösögonfransarna, borstar borsten med en liten borste för att göra den smidigare och använder sedan pincett för att ta bort alla olika krökningar. I det andra steget kommer vi att skära. Eftersom allas ögon är av olika längder, ögonfransar som används är olika. I det här fallet kan vi genskjuta dem. Det finns också fusk för avlyssning. Om du vill ha tjocka ögonfransar, kan du fånga upp de flesta av dem. Den här åtgärden är enkel. Om du gillar väldefinierade ögonfransar, då måste du avlyssna två eller tre. Det tredje steget är att limma ögonfransarna. Vi skulle bättre använda ett märke som himmel för limmet, eftersom det kommer att pågå längre. Vi använder pincett för att ta ögonfransarna, och de måste appliceras vertikalt. Detta kommer att göra hela ser renare.

Efter dessa tre steg är det enda som återstår att låta limmet torka. I allmänhet kan den ställas in på en sekund eller två. I själva verket, många människor väljer att ympa ögonfransar eftersom det är för besvärligt att bära remsa ögonfransar,Men processen att manuellt ändra skönhet själv är verkligen underbart. Du kan prova det. Du behöver inte oroa dig för att tvätta ansiktet och röra essensen. Det är mycket bekvämt. Om du vill prova det, vänligen kontakta mig så snart som möjligt. Jag väntar på cogentbeauty dig.

Varumärkesnamn

Cogentbeauty (cogentbeauty)

Stil

naturlig Lång

Betalning

paypal, västra union, T/T, moneygram

survice (survice)

OEM-tillverkare för odm

Lösögonfransar Stil

olika stilar att välja

Faq

1: Vilka är de material som används för dina ögonfransar?

De viktigaste materialen är mink päls hår, människohår och korea siden.

2: Tar du beställningar för private labels?

Ja. Det gör vi. Vi kan göra ditt eget privata papperskort som ditt krav.

3: Levererar du anpassade förpackningar och acceptera OEM?

Ja. Vi kan göra anpassade förpackningar för dig. Du behöver bara skicka logotypen och din förfrågan, kommer vi att göra designen.

4: Kan jag få någon rabatt?

Priset är förhandlingsbart, vi kan erbjuda dig rabatt enligt din beställningskvantitet. Om du köper i bulk för ett tillfälle. Vi erbjuder dig grossistpris.


Hot Tags: band ögonfransar, Kina, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, bäst, till salu

Förfrågning

You Might Also Like